Invigningen!

Den gick kalas. på vår kadrilj brydde sig inte hästarna nämnvärt fastän det var nästan fullsatt, alla skötte sig och det blev jämnt och fint. Däremot innan. Hihi. Matte från bygglov hade GLÖMT SINA RIDBYXOR?? Tur att vi har lite ridande pappor på klubben som kunde låna ut sina! Hur eller som. Kändishoppningen gick bra, men jag har ALDRIG varit så nervös när någon annan ridit som när matte red. Uh! Eller ja. Blev jättenervös för Nicole också, underlaget var visst jättedåligt i ett hörn så hon gick nästan omkull! :c Det såg väldigt otäckt ut men Valentina tyckte att det var hur kul som hest att springa runt utan ryttare. Efter några varv fick vi tag i henne och Nicole gjorde sig inte illa, inte så farligt iaf så det var ju jättetur. Men vet ni. Trots att hon inte kunde samla poäng hela sina 45 sekunder så VANN HON! Jätteduktigt red hon och red inte en meter i onödan utan att plocka upp ett hinder på vägen. Och Valle verkade inte ett dugg springig längre så tänk hur mycket ridning hon har lagt ner:)

Däremot kom jag att tänka på en sak idag. Matte var jättetrevlig och minglade omkring och skojade med oss. Det var jättebra av honom. Jag menar. Vad är det för vits att gå på en grej bara för att se en "kändis" IRL, om man inte får mer kontakt med den än genom tv'n? Likadant med Nicole, hon var jättetrevlig mot de som kom fram till henne. Däremot Tobbe, var var han hela dagen? Det var ju liksom honom folk egentligen kom för att träffa, hade inte han kunnat visa sig liiite då under dagen eller, kan man tycka. Det hade bättrat på hans image lite. Jag fick känslan av att han tar sig själv på lite för stort allvar, jag vill ju att folk ska bjuda på sig lite. Det blir ju så mycket roligare för alla då. Plus att man faktiskt får rykte om sig att vara trevlig, men vem bryr sig om det när man tjänar feta stålar på att bara göra en snabb ljudcheck och sedan göra något man är ruskigt bra på?

Visst, Tobbe är duktig på att läsa av hästar och lägger ner tid och så på att dressera dem "utöver det vanliga", men ja. Ni fattar. Mer Tobbe-mingel åt folket.

Kram
Emily

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0